dilluns, 4 de març del 2013

Menú del blog: pàgines, format...

Hi trobem els següents apartats:
  • Visió general: Un resum estadístic del blog. Hi veiem si tenim comentaris pendents de moderació.
  • Entrades: Hi trobem fàcilment els esborranys, pendents de publicació. Totes les entrades es podran editar des d'aquí, visualitzar-les o eliminar-les. També hi trobarem les visualitzacions i els comentaris de cada pàgina.
  • Pàgines: La pàgina d'inici és on van a parar les entrades que anem fent. 
Les pàgines noves són pàgines en blanc estàtiques (ideals per presentar el blog, per índexs...)
 Les podem visualitzar com a pestanyes superiors a l'encapçalament (barra horitzontal a sota del títol) on també hi podem afegir enllaços web (hi podem posar-hi les etiquetes). Veure aquesta entrada).
Comentaris: Anem aquí per publicar o eliminar els comentaris pendents de moderació. 
  • Estadístiques: Li podem dir que no compti les nostres visualitzacions.
  • Format: Des d'aquí podem editar i reordenar els diferents elements/gadgets de l'encapçalament, de la barra lateral i del peu de pàgina. En acabat cliquem Desa l'organització si volem fer efectius els canvis. 
Cliquem Afegeix un gadget a la barra lateral: Hi podem afegir una imatge (una foto, el títol del blog), un text, l'arxiu del blog, les pàgines, les etiquetes, quadres de cerca, comptadors...i molts més que es poden entrar amb HTML/JavaScript. (veure índex de gadgets)
  • Plantilla: Podem provar les visualitzacions dinàmiques de pàgina si tenim una imatge per a cada entrada. Millor no modificar la plantilla sense tenir un nivell avançat  i abans haver-ne fet còpia de seguretat.
  • Configuració: La trobem analitzada en aquesta entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada