dilluns, 28 de gener del 2013

Les hores amb quarts en català

La gràcia d'aquest rellotge es troba en el fet que expressa les hores amb quarts. Així ajudem a conservar les expressions tradicionals i facilitem l'aprenentatge al que no hi estigui familiaritzat.
Ens podem descarregar el codi des d'aquesta pàgina de Comunicació Digital. El podem personalitzar triant el format, el color i la mida. Cliquem Crea rellotge i ens ensenya el codi que cal copiar i enganxar al blog.
Aquest codi que veieu aquí correspon al rellotge de dalt amb una mida de 250 píxels.

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width=250" height="133"><param name="movie" value="http://www.comunicaciodigital.com/rellotge_catala_incrustat/eHORACAT.swf?t=5&w=230&h=120" /><param name="wmode" value="transparent" />
<embed src="http://www.comunicaciodigital.com/rellotge_catala_incrustat/eHORACAT.swf?t=5&w=230&h=120" width="250" height="133" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"/></embed></object>

Si el volem inserir com un gadget a la barra lateral, cliquem Format - Afegeix un gadget - HTML/JavaScript, posem el Títol i a la zona de Contingut enganxem el codi que tenim a la memòria. Les etiquetes <center> i </center> faran que el gadget quedi centrat. Cliquem Desa. Ara hem de desplaçar el nostre gadget (queda a dalt) fins al lloc de la barra lateral on el volem veure i Desar organització.
Ja podem Visualitzar el blog per veure'n el resultat.

Podeu trobar més models de rellotges a Clocklink.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada